Tilbehør

bamix® er verdens mindste, men mest effektive og alsidige køkkenmaskine. Takket være det store udvalg af bamix®-tilbehør er den ideel som hjælp til en lang række opgaver. Den kan skære, hakke, purere, skumme, kværne, pulverisere og rive. bamix® er også meget let at bruge og rengøre.

bamix® BEHOLDERE.
PRAKTISKE. ALSIDIGE

bamix®-beholderne er udstyret med kliklåg. Derfor er de ikke alene perfekte til brug med bamix®, men kan også anvendes til opbevaring af alle typer mad. De er fremstillet af førsteklasses kvalitetsmaterialer, er splintfri og tåler op til +150 °C. Beholderne og kanderne er fremstillet af materialer, som er egnet til fødevarer, samt tåler opvaskemaskine, og glasbeholderne kan gå i fryser.

Nyhed

Mixebægersæt i glas

Førsteklasses sæt med 2 mixebægere, 400 ml og 700 ml, fremstillet af borosilikat og har sorte PP-låg.

Mixebægersæt

Beholdere med låg, 400 ml og 600 ml.
Med måleenheder. Beholderne er slagfaste. Tåler ikke mikrobølgeovn.

Kande

Kande med låg, 1000 ml.
Med måleenheder. Kanden er
slagfast. Tåler ikke mikrobølgeovn.

bamix® -processor
og -kværn
Kværnfunktion.
Hakning.
Pulverisering.

Brug tilbehøret til at hakke alle tørvarer som f.eks. røget kød, tørrede grøntsager og svampe, fast ost, nødder, morgenmadsprodukter og kerner. Eller forvandl jordnødder til jordnøddesmør.

Processoren er lige så uundværlig til mere vandholdige fødevarer. Du kan hakke og blende små portioner smørepålæg og babymad, hakke hvidløg, løg, kokosnød, chilipebre, peberrod og krydderurter eller små portioner kød eller fisk og kogte æg. Processoren kan også hakke chokolade til lækre kager og pynt. Den forvandler sukkerknalder til flormelis og laver rasp af tørt brød – hurtigt og nemt.

Kværn

bamix®-kværnen forvandler din mysli til et luksusmåltid. Friskmalede ingredienser pyntet med nødder giver masser af energi. Nyd din morgenmad med en kaffe med masser af smag lavet af friskmalede bønner.

Pulverskive

bamix®-pulverskiven er et tilbehør til bamix®-processoren og beregnet til pulverisering af tørvarer.

Processor

Til dem, der elsker krydderurter og krydderier, er bamix®-processoren ganske enkelt uundværlig: Intet smager bedre og mere eksotisk end friskmalet kanel, muskatnød eller chili.

Bamix® SliceSy®
River, snitter, skærer, hakker
– det er ren magi.

› Det perfekte bamix®-tilbehør
› Hakke, rive, snitte, kværne
– det hele klares i løbet af ingen tid
› Kan bruges til at røre og blande dej
› Med specialindsats, som forhindrer, at
ingredienserne sætter sig fast i SliceSy®

Tekniske specifikationer
Kompatibel med alle bamix®-modeller fra 180 W
Med praktisk indsats, så al den tilberedte mad kan fjernes fra SliceSy® på et øjeblik.

 

Se video

bamix® – STANDER så stavblenderen altid står klar.

Med en enkel og praktisk placering på køkkenbordet har du altid din bamix®-stavblender lige ved hånden.
Da den altid er klar til brug, er bamix® er nok en af de vigtigste og mest alsidige hjælpere i dit køkken. Den geniale stander har plads til alle Bamix knivene og er velegnet til alle bamix®-stavblendere undtagen Gastro-modellerne.

Deluxe – Stander

bamix®-standeren DeLuxe er perfekt til opbevaring af din bamix®-stavblender og talrigt tilbehør

Blenderskive

bamix®-blenderskiven er det ideelle udstyr til at lave pandekagedej og omelet, salatdressinger, mayonnaise, kartoffelmos, cocktails og shakes.

Kød- og grøntsagskniv

bamix®-kød- og grøntsagskniven skærer, hakker og purerer både råt og tilberedt kød samt fisk og grove grøntsager.

Multifunktionskniv

bamix®-multifunktionskniven til at mose grøntsager og tilberedt kød i suppe, sovse og babymad og til at hakke friske og frosne frugter og bær til desserter, syltetøj, is og sorbet. Multifunktionskniven kan endda knuse isterninger til forfriskende drikke og cocktails.

Piskeskive

bamix®-piskeskiven giver lækker luftig flødeskum, piskede æggehvider, frappé, soufflé og andre desserter, blender sovs og shakes og kan endda piske mælk med lavt fedtindhold til den perfekte skum.