Generelt om Bamix

ESGE Ltd er en uafhængig schweizisk virksomhed.

 

PRODUKTER/KVALITET
Kerneforretningen er produktion og salg af universal-stavblendere af mærket bamix® samt mærket ESGE Zauberstab®. Begge er schweizisk fremstillet.
I mere end 50 år har disse mærker været kendetegnet ved optimal kvalitet og holdbarhed.

 

KUNDER
Vores opgave er at opfylde vores kunders høje krav og forventninger. Vi fokuserer på tilpasning, og vi kan levere individuelt og med kort varsel.

 

ORGANISATION
Vi har både en flad organisationsstruktur og et fladt hierarki. ESGE Ltd kan derfor reagere hurtigt, når der sker ændringer på markedet.

 

KOMMUNIKATION
Tillid er noget, man må gøre sig fortjent til, både når det gælder kunder, aktionærer og partnere samt medarbejdere og offentligheden. Vores åbne og ærlige kommunikation er en vigtig del af dette.

 

MEDARBEJDERE
Tilfredse medarbejdere, der identificerer sig med virksomheden, er kernen i vores succes. Hos os har de mulighed for at arbejde selvstændigt, tage initiativ og følge opgaverne til dørs.

 

BELIGGENHED
Vores virksomhed ligger i Mettlen, i kantonen Thurgau, Schweiz. Det gode økonomiske og personlige miljø samt myndigheder med en positiv holdning til virksomheden spiller en stor rolle, når det gælder om at nå vores fremtidige mål.

 

LEVERANDØRER
Vi har et godt og fair samarbejde med vores leverandører. Vi lægger vægt på langsigtet relationer og sætter pris på vores leverandørers knowhow og teknologi.