Kære kunde

Siden 1954 har vi fremstillet verdens bedste og mindste foodprocessor i Schweiz. bamix® er opfinderen af stavblenderen, og vi er stolte af at være med i køkkenet hos vores kunder hele livet. Intet tilsvarende produkt formår at kombinere så mange funktioner i én enkelt pladsbesparende og brugervenlig køkkenmaskine, der samtidig er nem at gøre ren.

bamix® står for:

Kvalitet og lang levetid:
Vores produkter er 100 % fremstillet i Schweiz. Vi sørger for, at vores leverandører er fra Schweiz, og at transporten fra leverandører er så kort som muligt. Vores produkter fremstilles manuelt på vores fabrik og kvalitetstestes på adskillige stadier. Vi garanterer lang levetid og ressourcebesparende produktion.

Kraft, præcision og ydeevne:
Hjertet i enhver bamix® er AC-motoren. Den er yderst effektiv, unik og kraftig. Det forklarer, hvorfor vores foodprocessor er professionelle og kokkes foretrukne valg. Vi tilbyder livslang garanti på AC-motoren, som vi selv har udviklet og produceret.

Alsidig anvendelse:
bamix® er ikke bare en stavblender, men snarere verdens mindste foodprocessor. Det forskellige tilbehør og de mange redskaber gør det muligt at bruge den til næsten ethvert kulinarisk formål. Med en bred vifte af opskrifter og anvendelsesforslag fra hele verden håber vi at kunne inspirere vores kunder med nye ideer. Vi har et stort community med fans og bestræber os konstant på at sætte dem i forbindelse med hinanden for at sikre, at vores bamix®-familie bliver ved med at vokse.

Udforsk vores verden af kulinariske specialiteter og lækkerier! Vi håber, at du vil få glæde af din bamix® i mange år fremover!

Som den første stavblender har bamix® med sin unikke, ergonomiske form inspireret kokke over hele verden siden 1954.
bamix® er unik, når det gælder holdbarhed og ydeevne. Takket være den høje andel af arbejdet, der udføres manuelt, holder den hele livet og klarer legende let selv de hårdeste opgaver i køkkenet.
Alle dele kommer fra leverandører i Schweiz og er fremstillet af materialer af høj kvalitet – 100 % fremstillet i Schweiz, mulig at reparere og dermed ressourcebesparende.

Se hele historien her